моля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
свети лампата за рьчната
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mihalev79 Покажи съобщениемоля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварителноAR 145 1.4TS ex
AR 159 JTDm ex
AR 145 QV
Comment
-
спирачната течност е до горе а за накладките аз сам ги откачил кабелите така 4е не е от това много страно и нали ви казвам 4е само от на4алото парвите една две минути след запалването и после няма проблем и за това ще помоля някои ако има ел схемаза това каде е сварзана лампата и кам кои датчици ще сам много благодарен
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеДАтчика на за ниво спирачна течност. Размърдай му кабелите и виж муксите.
Comment
Comment